Proworx

Onze unieke troeven

ONBEPERKT ASSORTIMENT

Onbeperkt' is voor PROWORX geen leeg begrip: meer dan 5000 unieke handgereedschappen verenigen zich in ons gamma! Uw werktuig wordt niet aangeboden? Dan bekijken we graag de mogelijkheid van gepersonaliseerd maatwerk!

KWALITEIT TEN TOP

Topkwaliteit' kopt de PROWORX' woordenboek: enkel de meest hoogwaardige en duurzame onderdelen geven onze handgereedschappen vorm. Want wij weten dat u verlangt naar gereedschap dat meer is dan het halve werk.

BETROUWBARE LEVERING

Het vervoeren van zware en lange gereedschappen is geen sinecure. Niettemin garanderen wij en onze transporteurs toch een snelle en stipte levering binnen maximaal 3 tot 5 werkdagen op uw bedrijfs- of thuisadres.

DE ENIGE SHOP DIE ALLE HANDGEREEDSCHAPPEN BUNDELt

Omdat hoogwaardig handgereedschap loont, levert PROWORX enkel de beste werktuigen aan vakmensen en doe-het-zelvers.  Het productgamma is zodanig uitgebreid en volledig, dat zowat elke karwei succesvol verwezenlijkt wordt. Bestellen loopt snel en veilig, tegen onevenaarbare prijzen, gevolgd door een vlotte en stipte levering.

Nieuws

Nieuw vanaf 1 juli te bestellen
FENTO 200 Pro

FENTO 200 Pro

FENTO laat zich inspireren door ervaringen van eindgebruikers.

De afgelopen jaren heeft FENTO dit omgezet in productverbeteringen. De nieuwe FENTO 200 Pro is hierdoor nog comfortabeler en slijtvaster. De ademende inlay is nu ook vervangbaar.

Aantal voordelen waarom u de nieuwe FENTO 200 Pro zou moeten bestellen:
- Slijtvaste en waterdichte buitenlaag.
- Breed steunvlak geeft optimale stabiliteit.
- Ademende inlay verdeelt druk over knie en onderbeen. Dit voorkomt knie- en rugklachten.
- Makkelijk schoon te maken.
- Brede elastieken knellen niet in de knieholte.
- Inlay vervangbaar.

Vanaf 1 juli kunt u dit geweldig nieuw product via onze website bestellen.

Lees meer
Vanaf 1 juli te bestellen
FENTO 200 Pro accessoires

FENTO 200 Pro accessoires

FENTO ontwikkelt en produceert kniebeschermers voor de professionele markt.

De nieuwe FENTO 200 Pro is nog comfortabeler en slijtvaster. De nieuwe ademende inlay is nu ook vervangbaar. Brede elastieken knellen niet in de knieholte. De nieuwe elastieken zijn verstelbaar en voorzien van een kliksysteem.

Vanaf 1 juli kunt u deze geweldige nieuwe producten via onze website bestellen.

Lees meer
Lente schoonmaak
Wasborstel met telescoopsteel

Wasborstel met telescoopsteel

De 'waterdoorlatende wasborstel' is uniek in zijn soort. Door de gepluimde pvc vezels is de borstel extra zacht en maakt de borstel geen krassen op de lak. Bovendien zijn twee zijden van het polypropyleen borstelblok bezet met vezels, zodat het blok zelf geen krassen of beschadigingen kan veroorzaken.

De borstel heeft een hoek van 30 graden. Dit zorgt ervoor dat een groter oppervlak in contact staat met de borstel, waardoor het reinigen sneller en grondiger gebeurd.

De waterdoorlatende telescoopsteel heeft een lengte van 130 cm en uitschuifbaar tot 190 cm, waardoor een werkhoogte van 3m50 wordt bereikt. De steel is uitgerust met een regelkraan en universele snelkoppeling. IJzersterke koppeling tussen de telescoopsteel en de borstel door het in aluminium uitgevoerde schroefdraad. Ideaal voor het schoonmaken van zonnepanelen op het dak.

De waterdoorlatende wasborstel is multifunctioneel en geschikt voor alle schoonmaakklussen in en rond het huis, caravan, boot, auto, maar ook serres, ramen en moeilijk bereikbare hoge plaatsen.

Lees meer
Tegels in de tuin
De Fento kniebeschermers

De Fento kniebeschermers

'Fento kniebeschermers ' zijn uniek in zijn soort. Door de comfortabele, stabiele pasvorm en de ondersteuning van het onderbeen, worden de knieën enorm ontlast. De Fento kniebeschermers zijn voorzien van een brede comfortabele elastieke band en knellen niet in de knieholte. Doordat de Fento kniebeschermers zeer licht zijn (Fento 200: 250 gram, Fento 400: 370 gram), flexibel, 100% waterdicht en warmte isolerend, worden deze kniebeschermers aanbevolen ter voorkoming van rugklachten door arbo-artsen en fysiotherapeuten.

Optioneel zijn de Fento vervang elastieken en de Fento beschermkappen verkrijgbaar.
De Fento beschermkap voorkomt dat er vuil, zand of grind tussen de kniebeschermer en de knie komt. De Fento beschermkappen zijn los te bevestigen op zowel de Fento 200 als de 400 serie.

Lees meer