Proworx

betalingen

Via de website van PROWORX-handgereedschappen, kan je op een eenvoudige en veilige manier betalen. We werken hiervoor samen met de gerenommeerde onderneming Buckaroo. Betalen kan bij ons op een heel aantal manieren:

LOGO

BETAALKOST          BETAALMETHODE


Gratis                         Bancontact / Mister Cash


Gratis                         PayPal


Gratis                         Creditcard (VISA en MasterCard)


Gratis                         AfterPay


Gratis                         iDEAL


Gratis                         Op factuur (enkel voor ondernemingen)


1. Bancontact/Mister Cash:

Betaal snel en veilig via Bancontact/Mister Cash. Je hoeft enkel je kaartnummer en vervaldatum in te vullen, en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Elke bankkaart met het logo van Bancontact en Mister Cash kan hiervoor gebruikt worden.

2. PayPal:
Bij PROWORX kan je ook betalen via PayPal. Het enige wat je nodig hebt, is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kun je meer informatie vinden over het opzetten van een PayPal account.

3. Creditcard
Je kan ook op een veilige manier betalen via de creditcards van VISA en MasterCard. Je betaalgegevens worden immers versleuteld via de SSL-beveiligde verbinding.

4. AfterPay
Als je achteraf wil betalen, kan dit via AfterPay. Na levering ontvangt je een factuur van AfterPay, die je dan ook binnen de 14 dagen dient te betalen aan AfterPay (en niet aan PROWORX).

5. iDEAL
iDEAL is de populairste betaalmethode in Nederland. iDEAL wordt ondersteund door: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, RegioBank en Triodos Bank.

6. Op factuur
Onderneming kunnen ook betalen op factuur. Hiervoor dien je eerst contact op te nemen via contact@proworx.be, zodat we jouw gebruikersnaam kunnen koppelen aan deze betalingsmethode.