Proworx

berdalOntzorgen van klanten en relaties met kwalitatief hoogwaardige producten en hoogwaardige service is het belangrijkste doel van hun bedrijfsvoering. BERDAL is al ruim 40 jaar een toonaangevende producent en handelsmaatschappij in kunststof- en rubberproducten voor de bouw- en tuinbranche.
BERDAL en al haar partners produceren uitsluitend volgens gecertificeerde processen.

EMMERS
BERDAL is de specialist op het gebied van bouwemmers, huishoudemmers en bedrukte emmers. waarbij het huismerk GRIPLINE ®, een begrip in de bouw- en doe-het-zelf markt is. We hebben een breed assortiment emmers met diverse inhoudsmaten en specificaties. Onze emmers worden geproduceerd met een homogeen regeneraat grondstof welke gegarandeerd cadmium-vrij is.

KUIPEN EN BAKKEN

BERDAL produceert een grote diversiteit aan kuipen en bakken, gericht op de bouwindustrie, landbouw en doe-het-zelf. De kuipen en bakken worden door BERDAL geproduceerd uit een homogene gerecycled materiaal dat gegarandeerd vrij is van cadmium. Op veel modellen biedt BERDAL verschillende beugels en afdrukopties. Hun assortiment heeft een uniforme uitstraling en is voorzien van een literscala.


KNIEBESCHERMERS

Voor multifunctioneel gebruik biedt BERDAL een uitgebreid assortiment kniebeschermers. De juiste keuze voor een type kniebeschermer wordt bepaald door de ondergrond waarop hij wordt gebruikt. Voor zowat elk mogelijke toepassing biedt BERDAL een passende kniebeschermer aan.
De kniebeschermers voldoen aan de richtlijnen die op Europees niveau zijn vastgelegd (CE). De knie is een gewricht, dat een belangrijke bijdrage levert aan onze mobiliteit. Knieletsel dient dan ook zoveel mogelijk vermeden te worden. Met name in bepaalde beroepsgroepen (stratenmakers, tegelzetters, vloerenleggers etc.) is een goede kniebescherming noodzakelijk. Ook bij werkzaamheden in en om het huis kan het nodig zijn het kniegewricht te beschermen. Voorkom knieletsel, draag kniebescherming!


Kijk op www.berdal.com voor meer informatie.

video: neem een kijkje in de fabriek van Berdal!