Proworx

fiskarsFISKARS is een vooraanstaand merk dat functionele, gebruikersvriendelijke en duurzame design-oplossingen voor gereedschappen en meer ter beschikking stelt. FISKARS-producten beantwoorden aan echte inspiratie en trachten het werk op moeiteloze en intuïtieve wijze goed te doen. Opgericht in 1649 is FISKARS de oudste onderneming in Finland.
Sinds 360 jaren is FISKARS bekend voor zijn hoogwaardig staal en zijn stalen producten. Hun wortels liggen in het dorp FISKARS, een idyllisch centrum voor kunst & design waar moderne esthetiek en oude vervaardigingtradities elkaar ontmoeten. FISKARS ontwikkelde 1967 de eerste schaar met kunststofgrepen wereldwijd. Sedert die tijd zijn van de oranjekleurige schaar meer dan 1 miljard stuks wereldwijd verkocht en het FISKARS oranje is overal in de wereld een synoniem voor FISKARS.
FISKARS is de nummer één van de wereld voor scharen. Vandaag is FISKARS een globale hoofdleverancier van consumptiegoederen voor huis, tuin en outdoor. Tot de ondernemingsgroep behoren bekende internationale merken zoals FISKARS, Littala, Gerber en Buster. Heeft ongeveer 4.800 werknemers in dienst.

Kijk op www.fiskars.be voor meer informatie.