Proworx

ideal


Het bedrijf IDEAL is opgericht in 1810 en heeft dus meer dan 200 jaar ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van gereedschappen uit smeedijzer. IDEAL (Revex) heeft eeuwenoude know-how en technologische innovaties kunnen verenigen om zo aan haar klanten gereedschappen van uitzonderlijke kwaliteit te bieden. De gereedschappen van het merk IDEALREVEX hebben een solide reputatie opgebouwd in Frankrijk en in het buitenland. Revex gereedschap was in eerste instantie ontworpen voor de bouw en het tuinieren. IDEALheeft zich weten aan te passen aan de eisen van zijn klanten, terwijl ze innoveerden en nieuwe productlijnen ontwikkelden, zoals bijvoorbeeld het Arno snijgereedschap en de Nortube irrigatiehaspels.

IDEAL-GEREEDSCHAPPEN VOOR DE BOUW
Grondwerken, wegen, bekisting, verhardingen, voegwerk, plakwerken, hamers, sloop, meetinstrumenten, markering, klemmen, gereedschap voor dakdekkers of brandweerlieden, met meer dan 700 referenties is IDEALgereedschap aanwezig in alle beroepen en biedt het een zeer compleet assortiment voor elke professioneel gebruik. De kwaliteit van het smeedijzer (chroom, mangaan, silicium) en geharde gereedschappen geeft het merk een sterke en onbetwistbare betrouwbaarheid. In de voorhoede van innovatie, met name op het gebied van efficiëntie en veiligheid, blijft het bedrijf de kwaliteit van zijn producten verbeteren.


IDEAL-GEREEDSCHAPPEN VOOR DE TUIN
Van amateur-tuinier tot gepassioneerd tuinier en professionele tuinier - IDEAL biedt een gamma dat geschikt is voor eenieder.
De rode draad is altijd de kwaliteit en betrouwbaarheid van de gereedschappen. Een IDEAL-gereedschap koop je voor levenslang. Net als voor de bouw is het gamma van handgereedschapen voor het tuinieren uiterst compleet.
Nieuw in het assortiment is het nieuwe "Tri-materiaal" handvat (polypropyleen, glasvezel kern, elastomeer bekleding) waarop een garantie geldt voor 10 jaar.