Proworx

kadeem


KADEEM staat voor multifunctioneel en onuitwisbaar krijt voor het markeren en het zetten van lijnen. Markeringskrijt wordt veelal gebruikt door installateurs, in de bouwindustrie, in de bestrating, bij asfalteren, gas en waterfitters, elektriciens, dakdekkers, bandenindustrie en in de groenvoorziening.


'MARKERINGSKRIJT'
Multifunctioneel en onuitwisbaar krijt voor het markeren en het zetten van lijnen. Markeringskrijt wordt veelal gebruikt door installateurs, in de bouwindustrie, in de bestrating, bij asfalteren, gas en waterfitters, elektriciens, dakdekkers, bandenindustrie en in de groenvoorziening. Het markeringskrijt is er in de kleuren Geel, Wit, Blauw, Rood, Zwart en Groen. De verschillende kleuren geven optimale herkenbaarheid op diverse ondergronden. Het markeringskrijt is gemaakt op basis van parafine, gemengd met organische kleurstoffen.

'SPEKSTEENKRIJT'
Speksteen is een natuursteen met het hoogste soortelijk gewicht. De hardheid van speksteen komt overeen met die van marmer. Doordat het smeltpunt van speksteen hoger is dan dat van staal en gietijzer, blijven markeringen en lijnen gemaakt met speksteen onder extreem hoge temperaturen zichtbaar. Speksteen wordt gebruikt in de ijzerverwerking, mechanische vervaardiging, schipvervaardiging en bij laswerkzaamheden. Tijdens het lassen zullen de lasnaden niet verontreinigen.

'INDUSTRIEKRIJT'
Het industriekrijt, ook wel slaglijnkrijt of vijlenkrijt genoemd, is ideaal voor tijdelijke markeringen op marktpleinen, wegen en exporuimte. In de verspanNing industrie wordt het gebruikt als vijlenkrijt. Het krijt is er in Geel, Wit, Rood, Groen en Blauw;

'ALL WEATHER MARKING SPRAY'
De All Weather Marking Spray is een veelzijdige markering spray voor het uitzetten, markeren en meten op bouw- en constructieplaatsen, wegenbouw ect.  De geïntegreerde cap samen met het 360° spuitventiel maakt het gebruik eenvoudig. De All Weather Marking Spray hecht op vele ondergronden zelfs vochtige zoals: beton, gips, asfalt, metaal, hout, steen, zand, gras en ijs.


Kijk op kadeem.nl voor meer informatie