Proworx

onze sterke troeven

TOPMERKEN !
Omdat PROWORX samenwerkt met talloze productontwikkelaars en fabrikanten, kunnen we de ruimste waaier aan toonaangevende gereedschapsmerken aan onze klanten presenteren. Volgende criteria staan centraal bij de selectie van onze voorraad aan handgereedschappen: sterk, duurzaam & kwaliteit.  Vakmensen verlangen nu eenmaal het beste gereedschap, met een lange levensduur. En dat weten wij bij PROWORX.

VOLLE TRANSPARANTIE !
Alle prijzen worden helder en overzichtelijk weergegeven op de PROWORX’ website én in de catalogus, beiden uniek in hun soort. Met duidelijke informatie en een betrouwbare klantenservice, loodst PROWORX u naar de beste keuze in handgereedschap. U kan op de
meest snelle en eenvoudige manier uw aankoop uitkienen. Wenst u inlichtingen, die de aanschaf van het juiste gereedschap, vergemakkelijken? Dan staan we graag tot uw dienst, mét kennis van zaken.

ERVARING ZAT !
Door het opzetten van een uniek en geprivilegieerd samenwerkingsverband met Kooijmans & Zonen BV, kunnen we teren op maar liefst 250 jaren ervaring in de wereld van gereedschappen. Die kennis wisselen we met onze klanten. Omdat we nauwe relaties onderhouden en ervaringen delen met professionals uit legio sectoren, zoals tuinaannemers en landbouwers, voelen we bovendien mee met de eindverbruiker en diens specifieke behoeften.

TOTAALAANBOD !
Met meer dan 5000 producten is PROWORX de grootste verdeler van professionele handgereedschappen in België. Wij gaan er prat op het meest complete, uitgebreide en
veelzijdige assortiment van handgereedschappen aan te bieden. Eindeloos veel sectoren, disciplines en vakmensen vinden hun weg naar PROWORX’ aanbod. Niet voor niks: PROWORX is leverancier nummer één die al uw topgereedschap, direct uit voorraad, kan aanleveren.

INNOVATIE TROEF !
PROWORX blinkt niet enkel uit met het aanbod van ‘traditionele handgereedschappen’, maar is ook vooruitstrevend in productontwikkeling: het verbeteren van bestaande tools en het uitdenken van nieuwe concepten in handgereedschap. Sterkere houtsoorten, duurzamere grondstoffen, optimaliseren van metaalbewerking,… Frequent vullen nieuwe tools, die uw handarbeid efficiënter doen verlopen en versoepelen, het huidige aanbod aan.